Potrebovala bi odstranjevanje znamenj na dekolteju

Vedno sem želela biti lepa, veliko dam na svoj izgled in odstranjevanje znamenj, je moja naslednja misija, ker se resnično ne počutim privlačna, ker imam toliko znamenj ravno na dekolteju. Pred enim letom sem si dala povečati dojke in sem misila, da bom s tem rešila zavedo, kar se tiče moje privlačnosti, pa je žal nisem.

Prav spominjam se, ko sem se prvič lepo, elegantno oblekla, seveda poudarila moj dekolte in takrat sem videla samo moje velike pike, popolnoma nič nisem bila vesela večjih prsi. Takrat sem vedela, da bo odstranjevanje znamenj zame edina rešitev, kajti ne morem tako, da si povečam prsi in še vedno nisem zadovoljna, ker imam polno pik po dekolteju. Komaj sem čakala, da bom lahko pokazala moj dekolte, sedaj pa ga zaradi pik spet skrivam.

Ko sem svojemu osebnemu zdravniku povedala za moj problem, na to ni gledal preveč razumevajoče, prej mi je dal vedeti, da se obremenjujem brez veze, zato nisem tratila časa z njim, ker vem, da se nebi dalo popolnoma nič dogovoriti in sem šla na odstranjevanje znamenj samoplačniško. Če sem si lahko plačala povečanje dojk, pa si bom še to, sem si takrat rekla, ne potrebujem zdravnika, ki me spravlja v slabo voljo in me ne razume, kajti želela sem si odstraniti znamenja samo na dekolteju, čeprav sem jih imela po celem telesu.

Danes se samoplačniško vse da in ne sprašujejo te veliko, ko prideš z določenimi željami, niti ti ne nasprotujejo, tako je moje odstranjevanje znamenj tudi potekalo tekoče, dogovorila sva se za štirikratni obisk, ker je bilo znamenj veliko in nikakor to ne bi šlo z enkratnim posegom. 

Eno pa sem dosegla, danes je moj dekolte lep, odstranjevanje znamenj je uspelo, tako imam lepo veliko oprsje brez pik in ponosna sem na to in niti malo mi ni žal, da sem si to narila, žal bi mi bilo samo, če si odstranjevanje znamenj ne bi naredila.