Zanimiva anketa za keramika Ljubljana

V naši pisarni so bile ploščice tako stare, da so se nekatere že krušile in ker je direktor načrtoval prenovo tal z talnim gretjem je bila keramika Ljubljana primerna izbira za nakup novih ploščic. Arhitekt, ki je pripravil prenovitveni načrt naše pisarne je bil navdihnjen na ekološko osredotočenim podjetjem in našim delom, zato je predlagal direktorju, da bi bile nove ploščice iz keramika Ljubljana v imitaciji lesa, saj naj bi tako prostor deloval zelo bolj pomirjujoče. V trgovini keramika Ljubljana so imeli zelo bogato izbiro keramike v izgledu lesa in ker je naš direktor želel, da bi se zaposleni počutili dobro z izbranim, je v izbiro vključil tudi nas. 

Zanimiva anketa za keramika Ljubljana

Domislil se je zelo zanimive ideje in sicer naj bi si vsak od nas tokom delovnega tedna vzel dve uri časa in odšel v salon keramika Ljubljana ter si ogledal predlagane modele ploščic v živo nato pa smo izpolnili anonimno spletno anketo in razvrstili 5 predlaganih vzorcev po priljubljenosti. Ob enem smo lahko dodali tudi svoje najljubše ploščice iz trgovine keramika Ljubljana, če so nam bile kakšne veliko bolj všeč kot predlaganih pet. Z sodelavci smo se zelo zabavali ob pogovorih o izbiri in se veliko hecali na temo, da bomo na koncu izbrali čisto nekaj tretjega namesto enih od predlaganih pet. 

Zato, da ne bi imeli vpliva na mnenje drugim smo obiskovali salon keramika Ljubljana posamezno in resnično anonimno odgovarjali na anketo. Zelo zabaven teden je bil za nami in direktor se je odločil, da bomo v petek zaključili z delom eno uro prej in se vsi skupaj odpravili do razstavnega prostora, kjer se nam je pridružil še arhitekt. In uganete kaj se je resnično zgodilo? Večina nas je v keramika Ljubljana izbrala ploščice, ki niso bile na seznamu petih predlaganih s strani arhitekta. Zelo smo se nasmejali rezultatom in direktor je seveda naročil ploščiče, ki smo jih izbrali njegovi zaposleni.