Tečaj jadranja marsikoga zanima

Tečaj jadranja marsikoga zanima

Tečaj jadranja je ljudem posta res zelo priljubljen. Opazila sem, da se zelo veliko ljudi odloči za to zadevo in da so s tem tečajem tudi zelo zadovoljni. Pred kratkim sem se dobila s prijateljem, ki je bil ne dolgo nazaj na tečaju jadranja. Seveda sem ga morala vprašati kako je šlo in kaj vse se je nauči. Rekel je da tečaj jadranja res zelo veliko nauči in da je bil res zelo vesel, da je šel. Rekel je da ga zanima še veliko drugih tečajev v tem smislu in da se bo udeležil še kakšnega. Tečaj jadranja mi je dal neko odskočno desko, da je začel nekaj delati in da bo to tudi nadaljeval. 

Seveda sem bila zelo vesela zanj in malo sem ga tudi hecala, da me mora kdaj peljati jadrati. Rekel mi je da bi tudi meni prišel prav tečaj jadranja. Ko je to rekel sem dejansko tudi jaz malo začela razmišljati o temu. Rekel mi je tudi to, da bi si lahko eno jadrnico skupaj delila, ker ve da nima ravno veliko denarja za svojo jadrnico. Ravno ko je to ponudil, sem začela še bolj razmišljati o tem, da bi se prijavila na tečaj jadranja. Ko sva končala s to pijačo, sem se odpravila domov in sem malce začela brskati po spletu in sem tudi našla tečaj jadranja. Kar naenkrat sem se znašla na tistem delu kjer izpolniš obrazec za prijavo. 

Načeloma res nisem morala verjeti, da sem to naredila. Po eno strani sem kar komaj čakala, da se začne ta tečaj jadranja. Vedela sem da se bom zelo veliko naučila, kljub temu da nimam jadrnice. Vem tudi da se bom veliko več naučila potem ko bom na jadrnici od prijatelja. Res sem dobila neko motivacijo za učenje novih stvari in tega tečaja sem se res veselila.