Športna prehrana in lepi postavni moški

Zadnje čase opažam, koliko postavnih moških je okoli mene. Prej tega nisem opazila, sedaj, ko se sama ukvarjam s svojo postavo, pa to še kako vidim. Za takšno postavo je potrebna telovadba in športna prehrana. Brez tega sigurno ne gre!

Odločila sem se, da bom malo poskrbela za svojo mišično maso, zato sem se vpisala v fitnes. V našem mestu smo imeli samo en fitnes in tako so vsi ti izklesani moški hodili na ta fitnes. Priznam, da sem bila v prvih dneh, kar malo šokirana, koliko prispeva športna prehrana in telovadba k lepi postavi.

Zame so sicer vsi ti moški imeli kar malo preveč mišične mase, meni so bolj všeč takšni naravni moški, ki imajo lepe postave, ne pa mišičasti in celi potetovirani.

En dan pa je v fitnes vstopil moški, ki mi je zamajal kolena. To je bil tako lep, jaz priznam, da sem se zaljubila na prvi pogled. Pri vhodu je bila na prodaj športna prehrana in on je napolnil police, tako da sem vedela, da zanje dela in da ga bom še mogoče kdaj videla. Minevali so dnevi in jaz ga nisem več videla, pa tako sem si želela. 

Trenirala sem pridno in vsak moj trening se je poznal, seveda je tudi meni pomagala športna prehrana, ki sem jo spila vedno po treningu. Nepričakovano pa je en dan stopil do mene moški, ki mi je hotel pomagati, ker sem narobe izvajala vajo in ko sem se obrnila, sem videla, da je on. 

Če bi se tisti trenutek pogledala v ogledalo, bi sigurno videla rdeča lica, ker se mi je prav simpatično nasmejal in predstavil. Povedal mi je, da je potnik in da mu športna prehrana veliko pomeni, da lahko svojo postavo ohranja takšno kot je. 

Lahko vam še samo povem, da sva danes par!