Poleti se nosijo tunike samostojno v različnih barvah

Komaj čakam poletje, ko lahko oblečem tunike brez hlač ali pajkic, to je res letni čas, ko uživam. Nimam rada zime, ko se moramo toliko oblačiti, poletje pa je zame najlepše, ker smo lahko lahkotno oblečeni.

Sama obožujem čez poletje tunike in tako točno vem, kdaj je primerno, da katero oblečem. Doma imam različne tunike, vse so približno isto dolge, vendar različnih barv. Ker živim v majhnem mestu, me včasih moti to, da ne morem ravno vedno nositi, kar bi jaz rada nosila, ker ni primerno. Vem, mogoče bi kdo rekel, da tega pa ne morem govoriti v teh časih, pa lahko, ker vem, kako se oblačijo v našem kraju in kako te gledajo, če izstopaš. Jaz že tako izstopam po videzu, tako saj malo pazim, da ne oblečem na primer bele tunike doma, ampak raje nosim bolj temne barve, bela pa je prihranjena za na morje. 

Na morju pa tako nosim samo bele tunike, ne boste me videli v drugih barvah, tako lepo mi je v beli barvi, počutim se prav dopustniško in se prepustim uživanju. Pri belih tunikah in morju moram samo paziti na to, da ne uporabljam preveč sončnih krem, ker potem bele tunike hitro postanejo rumene. To se mi je že zgodilo in ker sem jo potem neprimerno oprala, sem ostala brez nje. 

Tako, da na to pazim, da ne delam več istih napak. Imam pa rada tudi pisane tunike, te pa pridejo v poštev za večerne sprehode, to so sprehodi, ki jih imam najraje, ko se vročina konča in se lahko prepustimo večernim užitkom. Sprehodi ob morju, pijte najboljše pijače in sladoled. To so tisti dnevi, ki štejejo. Moje tunike pa mi dajo to, da lahko izžarevam svojo lepoto. Rada sem lepa in rada se cenim, ponosna sem na svoj stil in tunike so sigurno del mojega vsakdanjega stila.