Ko sem slišala besedo omega, sem mislila je tema pogovora o dopolnilih

Ravno sem se vrnila iz toalete, ko sem slišala besedo Omega in sem bila prepričana, da se pogovor vrti okoli Omega 3 dopolnil. Seveda sem takoj komentirala, da imam to tudi jaz doma. Vsi so me začudeno pogledali. Nadaljevala sem, kar sem začela in pripomnila, da sem malce pozabila, da bi morala to vsak dan jemati, tako, da še dobro, da sem se spomnila zdaj. Še bolj so me čudno pogledali.

Ko sem slišala besedo omega, sem mislila je tema pogovora o dopolnilih

Vprašanje, ki sem ga dobila takoj nazadnje, je bilo, kako lahko na to pozabim in pa kako si lahko privoščim to. Še bolj čudno se mi je zdelo, saj ta dopolnila res niso draga. Nekaj časa smo se še čudno gledali in postavljali čudna vprašanja, potem se je pa razjasnilo, da so se oni pogovarjali o Omega blagovni znamki prestižne Švicarske ure in ne od dopolnilu. Tajko sem končno razumela, kaj je bil problem. Ker nikomur ni bilo jasno, kako bi si jaz lahko takšno uro pravzaprav kupila. Ni možno, da bi jo lahko. So pa vsekakor zelo lepe Omega ure, ko sem pogledala na splet. Ceno imajo pa tudi zelo nedostopno ta trenutek zame. 

Zelo smo se nasmejali nastali situaciji, res sem mislila, da se pogovarjajo o dopolnilih, kjer je ribje olje. Ampak v resnici to niti ni slabo, da sem tako zafrknila, ker sem se spomnila, da jih moram spet začeti jemati. Res jih že zelo dolgo lasa nisem in imam občutek, da je bolje, da začnem. Sem si pa zato takoj naredila opomnik, da bom že zvečer vzela eno kapsulo. To vsekakor lahko vzamem, Omega ure pa zagotovo ne, ker je nimam doma in vprašanje, ali jo kdaj bom imela doma. Pravijo, da se nikoli ne ve v resnici kam te življenj pripelje, je pa pomembno, da imamo svoj cilj, Kaj se pa na tej poti zgodi pa ni vedno le tisto, kar si želimo in lahko, da bo tudi Omega ura nekoč v mojem življenju.